Korte Verhalen

KorteVerhalen-2Begin 2012 besloot ik een schrijfexperiment te doen. Ik vroeg me af of het me zou lukken een jaar lang elke week een kort verhaal te schrijven. Ik had net de eerste versie van boek één van mijn 2D-trilogie afgerond en wilde tijdens het wachten op de reacties van mijn proeflezers blijven oefenen. Bovendien kon ik zo op een speelse manier de karakters en de verhaallijnen van 2D verder uitdiepen.
Jazeker, een aantal van de korte verhalen op deze website geven alvast een kijkje in hoe het 2D-universum er uit ziet. Jullie mogen raden welke verhalen dit zijn.

Het is ondertussen alweer 2013 geweest en de definitieve versie van het eerste deel van de 2D-trilogie ligt bij een uitgeverij. Er verschijnt niet meer elke week iets nieuws op deze website, maar ik heb nog genoeg ideeën voor schrijfwedstrijden en artikelen om geregeld nieuwe inhoud te kunnen plaatsen. De 2D-Facebook-pagina liken is dus nog steeds een goed idee om op de hoogte te worden gehouden van de ontwikkelingen rondom de 2D-trilogie en mijn andere schrijfprojecten.